foto

Silvia Luzzi

  • nar. Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Poli Opposti
2013 Trilussa - Storia d'amore e di poesia (TV film)
2012 La città ideale
Tutto tutto niente niente
2010 Notte blu cobalto, Una
2009 Una sera d'ottobre (TV film)
2007 Niente è come sembra
1992 Dotknout se a zemřít (TV film)

TV seriály

2019 Rocco Schiavone (TV seriál)
Fate il vostro gioco (S03E04)
2007 Medicina generale (TV seriál)
2005 Nebbie e delitti (TV seriál)
2004 Diritto di difesa (TV seriál)
La omicidi (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1997 L'avvocato delle donne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky