foto

Merrilyn Gann

  • nar. 3.1.1963 (57 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hrozící konec světa (TV film)
2012 Světluškou na 90 dní (TV film)
Woodcarver, The
2011 Marley a já: Štěněcí léta
2010 Freshman Father (TV film)
2009 2012
Angel and the Bad Man (TV film)
Barbie a Tři Mušketýři
2008 Edna Brown
2007 Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
2003 Hot Karl II, The
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
Sabrina the Teenage Witch in Friends Forever (TV film)
2001 Hot Karl, The
2000 Krysouni (TV film)
Láska v divočině (TV film)
Nejlepší show
Tajemství pana Rice
Zab tu mrchu!
1999 Chladné klima (TV film)
Resurrection (TV film)
Vražda na Stínové hoře (TV film)
1998 Heart of the Sun
1997 Accident: A Moment of Truth Movie, The (TV film)
Boj za spravedlnost (TV film)
Doteky
Dítě Medúzy (TV film)
Intensity (TV film)
Married to a Stranger (TV film)
Their Second Chance (TV film)
1996 Abducted: A Father's Love (TV film)
Kidnapping in the Family, A (TV film)
Sweet Dreams (TV film)
1995 Reluctant Deckhand, The
1994 My Name Is Kate (TV film)
1993 Moje cudzie deti (TV film)
Už to není dítě (TV film)
1991 Tajemná schůzka
1990 To (TV film)
1989 American Boyfriends
Dítě na zakázku
Lady Forgets, The (TV film)
1988 Laura Lansing Slept Here (TV film)
1987 Dokonalá zrada (TV film)
Roxana
1977 Proč střílet učitele

TV seriály

2015 Mistresses (TV seriál)
Unreliable Witnesses (S03E09)
2013 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Social Experiment (E10)
2011 Zločin (TV seriál)
Pomsta (S01E07)
2010 Změna je život (TV seriál)
Parents Unemployed (S02E02)
Bong Intercepted (S01E04)
Smallville (TV seriál)
Dožínky (S10E06)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Velmi nadpřirozené Vánoce (S03E08)
2006 Everwood (TV seriál)
Everwood navždy - 2. část (S04E22)
Everwood navždy - 1. část (S04E21)
Sbohem, lásko (S04E20)
další epizody (10)
2005 Everwood (TV seriál)
Líp tě poznat (S04E09)
Měj se, sbohem (S04E08)
Možnost volby (S04E07)
další epizody (17)
2004 Everwood (TV seriál)
Potřeba vědět (S03E10)
Reflex (S03E09)
Bod zvratu (S03E08)
další epizody (18)
2003 Everwood (TV seriál)
Nepovedené svátky (S02E10)
Jako ve filmu (S02E09)
Břemeno pravdy (S02E08)
další epizody (16)
2002 Everwood (TV seriál)
Pohádka díkůvzdání (S01E11)
Je přítomen lékař? (S01E10)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E08)
další epizody (7)
Glory Days (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Pokoj / Malý umělec / Meteorolog / Komik / Pokoj 245 (S04E06)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Dead Air / Renovation (E02)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
These Arms of Mine (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Milénium (TV seriál)
Force Majeure (S01E13)
Krajní meze (TV seriál)
Tlačítko mrtvého muže (S03E13)
Akta X (TV seriál)
Zajížďka (S05E04)
1996 Dva (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Mladý srdcem (S01E16)
1991 Street Justice (TV seriál)
1990 MacGyver (TV seriál)
Srdce z oceli (S05E19)
1989 Neon Rider (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Wheels and Deals: Part 2 (S04E10)
MacGyver (TV seriál)
Maškaráda (S05E06)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
You Oughta Be in Prison (S02E09)
Wiseguy (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)