foto

Susan Blakely

  • nar. 7.9.1952 (65 let)
    Frankfurt, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Displacement
2013 Perfect Boyfriend, The (TV film)
2011 Čivava z Beverly Hills 2
2010 The Genesis Code
2008 Expert na vraždu: Záhada zamčené místnosti (TV film)
Grizzly Park
2005 Vysněný muž (TV film)
Zločin z nenávisti
2004 L.A. Twister
2002 Hungry Hearts
2001 Matčino svědectví (TV film)
Mrtvý bod
2000 Chůva k pohledání
Smrtící hrozba
1999 Gut Feeling
Téměř dokonalá vražda
1998 Přerušené ticho (TV film)
1996 Color Me Perfect (TV film)
Studentka na telefon (TV film)
1995 Každý den je neděle
1994 Honor Thy Father and Mother: The True Story of the Menendez Murders (TV film)
1993 Už to není dítě (TV film)
1992 Narušitelé (TV film)
Proti její vůli (TV film)
Russian Holiday
1991 Divoký květ (TV film)
Pravdu zná jen moře (TV film)
Vydírání (TV film)
1990 Detektiv Janek: Sedmkrát vražda (TV film)
Incident (TV film)
Out of Sight, Out of Mind
Smrtelná odplata (TV film)
1989 Dad's a Dog (TV film)
My Mom's a Werewolf
Sni svůj krátký sen
Torn Between Two Fathers (TV film)
1988 Broken Angel (TV film)
Dubnové ráno (TV film)
Hiroshima Maiden (TV film)
Klub zabijáků (TV film)
1987 Do útoku
Případy otce Dowlinga (TV film)
Supové hrůzy
1986 Androidy (TV film)
Krev a orchideje (TV film)
Ted Kennedy Jr. Story, The (TV film)
1985 International Airport (TV film)
Stingray (TV film)
1983 Dočkáme se někdy rána? (TV film)
1981 Bunker, The (TV film)
Oklahoma City Dolls, The (TV film)
1980 Make Me an Offer (TV film)
Prosba o lásku (TV film)
1979 Concorde - Letiště 1979
Dreamer
1977 Secrets (TV film)
1975 Capone
Vyšetřovací zpráva
1974 Páni Flatbushe
Skleněné peklo
1973 Takoví jsme byli
1972 Savages

TV seriály

2012 Město žen (TV seriál)
Dcera své matky (S03E08)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Po porodu (S04E04)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Eddie Dodd (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1976 Rich Man, Poor Man (TV seriál)

TV pořady

1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace