foto

Nathalie Walker

  • nar. 5.12.1979 (39 let)
    Francie

Biografie

Natalie Walker je americká vokalistka, skladatelka a muzikantka. Pochází z Indiany a je členka skupiny Daughter Darling. V roce 2006 když měla skupina pauzu, vydala Natalie své sólové album Urban Angel. Song z tohoto alba se i objevil v jedné epizodě seriálu CHIRURGOVÉ. 21.června 2011 vydala další album s názvem Spark které produkovaly hvězdy jako Katy Perry, Ke$ha a Plain White T.

LentilleLily

Herecká filmografie

Filmy

2012 Stripped
2011 Legend of Awesomest Maximus, The
2009 Penance
2008 Po čem kluci touží?
2007 Důvěrnosti
2006 Ira & Abby
Pivní liga

TV seriály

2011 Castle na zabití (TV seriál)
Hotel plný vzpomínek (S04E08)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Vykrvácet (S06E06)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Chovej se jako chlap (S06E17)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde na rockový koncert (S05E08)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Studené kameny (S06E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace