foto

Siobhan Finneran

  • nar. 1967
    Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Britská filmová a televizní herečka. Narodila se 2. ledna 1966 v Oldhamu, hrabství Lancashire ve Velké Británii. Proslavila se rolí Rity ve filmu RITA, SUE AND BOB TOO v roce 1986. Od roku 2007 hraje v seriálu BENIDORM a pravidelně se objevuje v historickém dramatu na pokračování DOWNTON ABBEY.

V roce 1997 se provdala za herce Marca Jordona, známého ze seriálu Heartbeat. Mají spolu dvě děti, Josepha a Poppy.

KockaMicka

Herecká filmografie

Filmy

2020 Alma's Not Normal (TV film)
2018 Pond Life
2017 Apostasy
2014 Nikdo odnikud
2013 Sobecký obr
2009 Coronation Street: Romanian Holiday
2007 Ten kluk
2004 Passer By (TV film)
2002 Blood Strangers (TV film)
Harold Shipman - Doktor Smrt (TV film)
King and Us, The (TV film)
Sparkhouse (TV film)
1991 Cannon and Ball's Playhouse: Growing Concern (TV film)
1986 Rita, Sue and Bob Too

TV seriály

2020 Cizinec (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2019 A Confession (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
The Widow (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 2 (S08E02)
Epizoda 1 (S08E01)
2018 Snatches: Moments from Women's Lives (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
The Witchfinders (S11E08)
2017 The Loch (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
The Moorside (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 7 (S07E07)
Epizoda 6 (S07E06)
Epizoda 5 (S07E05)
další epizody (7)
2016 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Midwinter of the Spirit (TV seriál)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 The Syndicate (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
A Journey to the Highlands (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (9)
2011 Panství Downton (TV seriál)
Christmas at Downton Abbey (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (9)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
2009 Unforgiven (TV seriál)
Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2008 Apparitions (TV seriál)
Benidorm (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2007 Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Comedy Showcase (TV seriál)
2006 Johnny and the Bomb (TV seriál)
The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
2005 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Prach jsi (S09E04)
2001 Bob & Rose (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
1994 Russ Abbot Show, The (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)

Dokumentární

2019 Forensics: The Real CSI (TV seriál) - vyp.