foto

Clive Rees

  • nar. 1933
    Swansea, West Glamorgan, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 Když připluly velryby
1976 Arnhem: The Story of an Escape (TV film)
1973 Podzemní pevnost

TV seriály

1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Germany: A Regional Geography

Scenáristická filmografie

Filmy

1973 Podzemní pevnost

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky