foto

Krista Bridges

  • nar. 4.11.1968 (48 let)
    Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Wanting
2015 Coconut Hero
Deadly Voltage
The Colossal Failure of the Modern Relationship
2014 Christmas Switch, The
2013 Molly Maxwellová
2012 Dům na konci ulice
Manželka přes internet (TV film)
Nepožehnaní
2011 Vánoční kauza (TV film)
Vražedná seznamka (TV film)
388 Arletta Avenue
2009 Maggie Hill (TV film)
Man v. Minivan
Pláč sovy
2008 Doktor Jekyll a pan Hyde (TV film)
Obchod se smrtí (TV film)
2007 Late Fragment
Moje bláznivá sestra (TV film)
2006 Cheaters' Club (TV film)
Motel Niagara
2005 Lake
Severní polární záře
Země mrtvých
2004 Tongue Tied
2002 Narkotika
Ponecháni napospas 2: Bojovníci trýzně
Saint Monica
2000 Ponecháni napospas
1999 Blind
1998 Altarpiece
1997 Agentka Melanie Darrowová (TV film)
1996 Droga štěstí
1995 Bloodknot (TV film)
1994 Harlequin 3 - Svůdné krásky (TV film)
Lehký klam
1992 The Shower
1989 Zpívání

TV seriály

2017 Let the Right One In (TV seriál)
Výkupné (TV seriál)
The Box (E03)
Grand Slam (E02)
2016 Eyewitness (TV seriál)
They Lied (S01E07)
Incorporated (TV seriál)
Human Resources (E03)
2013 Hannibal (TV seriál)
Buffet Froid (S01E10)
2009 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zelená Múza (S02E05)
2007 Dresden (TV seriál)
2004 Naked Josh (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Leap Years (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
1998 Power Play (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 The Hardy Boys (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
Z jiného světa (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mistři manipulace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace