foto

Krista Bridges

  • nar. 4.11.1968 (51 let)
    Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Astronaut
Homekilling Queen (TV film)
2018 Isabelle
Knuckleball
2017 Sometimes the Good Kill (TV film)
2015 Coconut Hero
The Colossal Failure of the Modern Relationship
Vražedné blesky
2014 The Christmas Gamble
2013 Molly Maxwellová
2012 Dům na konci ulice
Manželka přes internet (TV film)
Nepožehnaní
2011 388 Arletta Avenue
Vražedná seznamka (TV film)
Vánoční kauza (TV film)
2009 Maggie Hill (TV film)
Man v. Minivan
Pláč sovy
2008 Doktor Jekyll a pan Hyde (TV film)
Obchod se smrtí (TV film)
2007 Late Fragment
Moje bláznivá sestra (TV film)
2006 Cheaters' Club (TV film)
Motel Niagara
2005 Lake
Severní polární záře
Země mrtvých
2004 Tongue Tied
2002 Narkotika
Ponecháni napospas 2: Bojovníci trýzně
Saint Monica
2000 Ponecháni napospas
1999 Blind
1998 Altarpiece
1997 Agentka Melanie Darrowová (TV film)
1996 Droga štěstí
1995 Pokrevní pouto (TV film)
1994 Harlequin 3 - Svůdné krásky (TV film)
Lehký klam
1992 The Shower
1989 Zpívání

TV seriály

2018 Schitt's Creek (TV seriál)
Dead Guy in Room 4 (S04E01)
The Expanse (TV seriál)
Triple Point (S03E05)
2017 Let the Right One In (TV seriál)
Výkupné (TV seriál)
The Box (S01E03)
Grand Slam (S01E02)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Cesta za záchranou (S03E01)
Kravaťáci (TV seriál)
Shame (S07E09)
2016 Eyewitness (TV seriál)
They Lied (E07)
Incorporated (TV seriál)
Human Resources (E03)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Project Reborn (E13)
Company Woman (E12)
Send in the Clones (E11)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Sundae, Bloody Sundae (E09)
June 13th - Part Two (E08)
June 13th - Part One (E07)
další epizody (7)
2014 Saving Hope (TV seriál)
Nottingham 7 (S02E12)
2013 Hannibal (TV seriál)
Buffet Froid (S01E10)
Městečko Haven (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S04E04)
Nikita (TV seriál)
Survival Instincts (S03E09)
2012 Agent bez minulosti (TV seriál)
Defender (S02E03)
Rookie Blue (TV seriál)
Nepořádní lidé (S03E05)
2009 Flashpoint (TV seriál)
The Good Citizen (S02E17)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zelená Múza (S02E05)
2007 Dresden (TV seriál)
Hair of the Dog (E03)
2004 Naked Josh (TV seriál)
2002 Lovci pokladů (TV seriál)
Pod ledem (S03E16)
2001 Doc (TV seriál)
Leap Years (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Power Play (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 The Hardy Boys (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
Z jiného světa (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mistři manipulace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky