foto

Julian Berlin

  • nar. 13.2.1979 (40 let)
    Fargo, North Dakota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Thy Kingdom Come
2008 Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
Zbloudilé duše (TV film)
2006 Saurian (TV film)
The Darkroom
2005 Death by Engagement
Domino
Scarred
2004 Creature Unknown
2001 Rachel's Room

TV seriály

2008 Unhitched (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zástěrka (S06E08)
Vedlejší ztráty (S06E07)
2007 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj měsíc terapie (S06E10)
2006 Just for Kicks (TV seriál)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl učitelem (S01E05)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace