foto

Megan Ward

  • nar. 24.9.1969 (49 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Megan Marie Ward se narodila jako nejmladší ze čtyř dětí. Vyrůstala na tropické Havaji, v Honolulu, kam se její rodina přestěhovala, když jí byly čtyři. Zpět do rodného Los Angeles se však vrátila, a to po absolvování střední školy, aby se tam věnovala herecké kariéře.

K herectví měla Megan Ward od dětství vskutku blízko. Její rodiče byli profesionální herci a učitelé herectví a obsazovali ji do svých her. Když jí bylo devět, začala dělat modelku v reklamách pro místní obchodní domy. Po pouhých třech letech vycestovala do Japonska, kde se dalších šest roků věnovala modelingu. Také tam krátce (v letech 1988 a 1989) moderovala televizní pořad SCIENCE Q.

Jako herečka se začala živit v 90. letech po návratu do LA. Známá je například díky sci-fi komedii FREAKED či seriálům SPRÁVNÁ PĚTKA (Party of Five) a TEMNÉ NEBE (Dark Skies). S Jerrym O'Connellem si zahrála v bláznivé komedii ŠVÁBI (Joe's Apartment). V roce 2007 získala roli i v americkém "nekonečném" seriálu GENERAL HOSPITAL, kde vydržela do roku 2010. Z nejnovějších Meganiných filmových rolí stojí za zmínku postava Michelle z thrilleru THE INVITED (2010).

Megan Ward je od roku 1995 vdaná za Michaela Shorea, s nímž se seznámila v kurzu herectví. Mají spolu dvě děti, syna Olivera (nar. 2001) a dceru Audrey (nar. 2006).

Paan

Herecká filmografie

Filmy

2018 Party Mom (TV film)
2010 Invited, The
2007 Cesta za snem
2004 Nepotrestaná vražda (TV film)
2002 Mirror Man
2000 Hodiny smrti
Králové sexu (TV film)
1999 Say You'll Be Mine
1998 Nedívej se dolů (TV film)
1996 Andělský hlas (TV film)
Švábi
1995 Bradyovi
Glory Daze
Láska dokáže stavět mosty (TV film)
1994 PCU - Univerzita nebo klášter
1993 Arkáda
Freaked
1992 Amityville 1992
California Man
Trancers III
1991 Goodbye Paradise
Trancers II
1990 Zničit a spálit

TV seriály

2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Vigilante (S07E15)
2010 Posel ztracených duší (TV seriál)
Dead Air (S05E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Až se voda s ohněm shodne (S11E08)
2005 V utajení (TV seriál)
Intramural (S01E08)
Immigrant (S01E07)
Money (S01E03)
další epizody (4)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pomsta (S03E22)
Pohotovost (TV seriál)
Za všechno může déšť (S12E04)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Žoldáci (S01E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Neoprávněné vniknutí (S02E09)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
Haystack (S02E04)
The Love of Money (S02E01)
Lost Child (S01E18)
další epizody (6)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Cizinky ve vlaku (S03E19)
Západní křídlo (TV seriál)
Guns Not Butter (S04E12)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
All Hallow's Eve (S01E05)
The Squeeze (S01E03)
1999 Přátelé (TV seriál)
Rachel kouří (S05E18)
1998 Ranč v údolí (TV seriál)
1996 Temné nebe (TV seriál)
1995 Správná pětka (TV seriál)
The Ides of March (S01E22)
All-Nighters (S01E21)
The Trouble with Charlie (S01E20)
další epizody (8)
1994 Na hlavní třídě (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Grownups (S01E13)
Sweet Justice (TV seriál)
1993 Prváci (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace