foto

Megan Ward

  • nar. 24.9.1969 (49 let)
    Los Angeles, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Nemesis (1992)

    - Postava Alex Raine bola pôvodne písaná pre trinásťročné dievča, ktoré mala stvárniť herečka Megan Ward. (beso74)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Party Mom (TV film)
2010 Invited, The
2007 Cesta za snem
2004 Nepotrestaná vražda (TV film)
2002 Mirror Man
2000 Hodiny smrti
Králové sexu (TV film)
1999 Say You'll Be Mine
1998 Nedívej se dolů (TV film)
1996 Andělský hlas (TV film)
Švábi
1995 Bradyovi
Glory Daze
Láska dokáže stavět mosty (TV film)
1994 PCU - Univerzita nebo klášter
1993 Arkáda
Freaked
1992 Amityville 1992
California Man
Trancers III
1991 Goodbye Paradise
Trancers II
1990 Zničit a spálit

TV seriály

2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Vigilante (S07E15)
2010 Posel ztracených duší (TV seriál)
Dead Air (S05E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Až se voda s ohněm shodne (S11E08)
2005 V utajení (TV seriál)
Intramural (S01E08)
Immigrant (S01E07)
Money (S01E03)
další epizody (4)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pomsta (S03E22)
Pohotovost (TV seriál)
Za všechno může déšť (S12E04)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Žoldáci (S01E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Neoprávněné vniknutí (S02E09)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
Haystack (S02E04)
The Love of Money (S02E01)
Lost Child (S01E18)
další epizody (6)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Cizinky ve vlaku (S03E19)
Západní křídlo (TV seriál)
Guns Not Butter (S04E12)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
All Hallow's Eve (S01E05)
The Squeeze (S01E03)
1999 Přátelé (TV seriál)
Rachel kouří (S05E18)
1998 Ranč v údolí (TV seriál)
1996 Temné nebe (TV seriál)
1995 Správná pětka (TV seriál)
The Ides of March (S01E22)
All-Nighters (S01E21)
The Trouble with Charlie (S01E20)
další epizody (8)
1994 Na hlavní třídě (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Grownups (S01E13)
Sweet Justice (TV seriál)
1993 Prváci (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace