foto

Leo Wu

  • nar. 26.12.1999 (21 let)
    Šanghai, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Adoring
2018 Asura
Stín
2017 Into the Rainbow
Ťi č' čuej ťi
2012 Young Hero Yue Fei
2010 Tuan yuan

TV seriály

2021 The Long Ballad (TV seriál)
2020 Cross Fire (TV seriál)
2018 Fights Break Spheres (TV seriál)
Tomb of the Sea (TV seriál)
2017 Magic Star (TV seriál)
2016 The Imperial Doctress (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky