foto

Rüdiger Wandel

  • nar. 1953

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bloch - Heißkalte Seele (TV film)
2007 Tatort - Bienzle und die große Liebe (TV film)
Tatort - Bienzle und sein schwerster Fall (TV film)
2006 Místo činu - Vražda v městské tržnici (TV film)
Tatort - Bienzle und der Tod im Weinberg (TV film)
2005 Tatort - Bienzle und der Feuerteufel (TV film)
Tatort - Bienzle und der Sizilianer (TV film)
2004 Tatort - Bienzle und der steinerne Gast (TV film)
2003 Tatort - Bienzle und der Taximord (TV film)
2002 Mörderherz (TV film)
2001 Zelený oblak
2000 Tatort - Bienzle und das Doppelspiel (TV film)
1999 Männer sind wie Schokolade (TV film)
1996 Straßen von Berlin - Wiener Glut, Die (TV film)
Und tschüss! Auf Mallorca (TV film)
1989 Der Geschichtenerzähler
1985 Voll auf der Rolle (TV film)
1982 Kleine Bruder, Der (TV film)

TV seriály

2003 Die grüne Wolke (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Stop volej (S02E13)
1996 Sperling (TV seriál)
Wolkenstein (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Auto Fritze (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace