foto

Karina Kraushaar

  • nar. 9.4.1971
    Eilenburg, Sachsen, Východní Německo
  • zem. 5.3.2015 (43 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Das Falsche Opfer (TV film)
2001 Rosamunde Pilcher: Květiny v dešti (TV film)
2000 Stubbe - Von Fall zu Fall: Tod des Models (TV film)
1999 Todsünden - Die zwei Gesichter einer Frau (TV film)

TV seriály

2002 Kobra 11 (TV seriál)
Dokonalá vražda (S06E13)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Abschied für immer (S01E07)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Stunden der Angst (S02E32)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky