foto

Caroline Paterson

  • nar. 28.11.1965 (53 let)
    Kirkcaldy, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Caroline Patersonová a Stuart Davids spolupracují již osmnáct let. Založili divadlo Raindog Theatre Company a na základě jeho úspěchu pak také stejnojmennou televizní a filmovou produkční společnost. Produkovali třináct divadelních her, natočili dva krátkometrážní snímky a tři oceněné televizní série pro BBC. Mezi divadelní režie Caroline Patersonové patří hra Komik Johna Osborna, Wasted, Wasted II a Still Life Johna Byrna. Snímek Našrot je jejich celovečerní debut.

MFF Karlovy Vary

Herecká filmografie

Filmy

2011 Veselé Vánoce
1988 Steamie, The (TV film)

TV seriály

2012 Skins (TV seriál)
Finale (S06E10)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
1993 Inspektor Taggart (TV seriál)
Pojistka na život (S09E01)
1986 Screenplay (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Našrot

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace