foto

Jitka Rudolfová

  • nar. 1979
    Jablonec nad Nisou, Československo

Režijní filmografie

Filmy

2013 Rozkoš
2009 Zoufalci
2008 Nejlepší playbacková zpěvačka na světě
2006 Marta a Berta 26 (studentský film)
2005 Svatyně (studentský film)

TV seriály

2017 Single Lady: Jízda v Óčku (TV seriál)
Taxikář (TV seriál)
2013 Nevinné lži (TV seriál)

Dokumentární

2015 Můj pokus o mistrovský opus (TV seriál)
2009 Hledání tajemství zeleného mýdla (studentský film)
2005 Lucie už je v posteli
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (17)

do profilu filmu >>
<< předchozí 1 2

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace