foto

Melania Singer

  • nar. 24.7.1967 (52 let)
    Locarno, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Menorca (TV film)
Rosamunde Pilcher: Pralinen zum Frühstück (TV film)
Toni, männlich, Hebamme - Daddy Blues (TV film)
2018 Hotel Heidelberg - ... Vater sein dagegen sehr (TV film)
Hotel Heidelberg - Kinder, Kinder! (TV film)
2017 Allmen und das Geheimnis der Libellen (TV film)
Allmen und das Geheimnis des rosa Diamanten (TV film)
Kalt ist die Angst (TV film)
Zwei Bauern und kein Land (TV film)
2016 Městečko Urbino: Mrtvá v paláci (TV film)
Městečko Urbino: Vražda v olivovém háji (TV film)
Schlimmer geht immer (TV film)
Sestřička z hor: Na rozcestí (TV film)
2015 Hanna Hellmann - Der Ruf der Berge (TV film)
2014 Die Sache mit der Wahrheit (TV film)
Die Schlikkerfrauen (TV film)
Utta Danella: Ideální manžel (TV film)
Šestka táhne světem (TV film)
2013 Děvčátko se sirkami (TV film)
Na vlnách lásky (TV film)
2012 Der Blender (TV film)
Honzíček a Grétička (TV film)
2011 Die Superbullen - Sie kennen keine Gnade
Popelka (TV film)
Werner - Eiskalt!
2009 Meine Heimat Afrika (TV film)
Nouzové přistání (TV film)
2007 The Real Daktari (TV film)
2006 Familie Sonnenfeld: Alle unter einem Dach (TV film)
Familie Sonnenfeld: Geheimnisse (TV film)
2004 Jakobovy ženy (TV film)
Zděděné štěstí (TV film)
2003 Drei unter einer Decke (TV film)
Es wird etwas geschehen
Na dně propasti (TV film)
2001 Der Bestseller - Millionencoup auf Gran Canaria (TV film)
Hledám tátu (TV film)
Hochzeit zu viert (TV film)
2000 Seitensprung ins Glück (TV film)
1999 Das Mädchen aus der Torte (TV film)
Eine Liebe auf Mallorca (TV film)
1998 Tierärztin Christine III: Abenteuer in Südafrika (TV film)
Tödliche Diamanten (TV film)

TV seriály

2007 Lilly Schönauer (TV seriál)
Odbočka ke štěstí (E03)
2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2017 Code of Survival - Die Geschichte vom Ende der Gentechnik
2013 Farmář a jeho princ
Vom Glück der Kühe
2006 Deutschland. Ein Sommermärchen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky