foto

Mathew Baynton

  • nar. 18.11.1980 (38 let)
    Southend-on-Sea, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Mathew Baynton je známý anglický herec, komik, muzikant, zpěvák, klavírista a spisovatel. Narodil se roku 1980 osmáctého listopadu v Essexu v Anglii.

Jeho kariéra ve filmové branži začíná na Londýnské dramatické škole Rose Bruford College of Speech and Drama, kterou ihned poté, co úspěšně dokončil, opustil a zkusil své štěstí, jako klaun, v Philippe Gaulier ve Francii v Paříži, kde chtěl prohloubit své dovednosti, coby komik.

Společně se svými přáteli a kolegy napsal scénář pro The Wronh Mans pro BBC, v němž taktéž účinkoval. Roku 2009 obsadil jednu z rolí v populárním britském naučném komediálním seriálu pro mládeži Horrible Histories, kde nejenže účinkoval jako herec, ale také jako hudebník, nebo dokonce zpěvák. Právě díky tomu byl nomiván na cenu dětské BAFTA, kterou však bohužel nezískal.

Momentálně se Mathew věnuje především Horrible Histories. Přesto však zvládá i účinkovat v jiných seriálech a filmech.

Pavel "P. J. D." Dovhanič

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bill
2014 Ztrácení
2011 Tooty's Wedding
You Instead
2009 City Rats
New Town (TV film)
2008 1234
Telstar: The Joe Meek Story
2007 Learners (TV film)

TV seriály

2019 Ghosts (TV seriál)
Getting Out (E06)
Moonah Ston (E05)
Free Pass (E04)
další epizody (6)
2018 Jarmark marnosti (TV seriál)
Miss Sharp Begins To Make Friends (E02)
The Split (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
2017 Quacks (TV seriál)
The Physicians Hernia (E06)
The Bishops Appendix (E05)
The Indian Mesmerist (E04)
další epizody (6)
V čísle 9 (TV seriál)
Diddle Diddle Dumpling (S03E05)
2016 Yonderland (TV seriál)
It's The Thought That Counts (S03E09)
The Time Being (S03E08)
Miss Smashing (S03E07)
další epizody (9)
2015 Drunk History (TV seriál)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
The End of the World (E10)
Calm Before the Storm (E09)
Saviour Day (E08)
další epizody (10)
Yonderland (TV seriál)
Careful What You Wish For (S02E08)
The Last Fahl (S02E07)
Game of Crones (S02E06)
další epizody (8)
2014 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Action Mans/Wise Mans (S02E02)
X-Mans/White Mans (S02E01)
2013 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Running Mans (S01E06)
Wanted Mans (S01E05)
Inside Mans (S01E04)
další epizody (6)
Psychobitches (TV seriál)
Yonderland (TV seriál)
Dirty Ernie (S01E08)
The Heart of the Sun (S01E07)
The Idiot King (S01E06)
další epizody (8)
2012 Peep Show (TV seriál)
Quantocking II (S08E06)
The Love Bunker (S08E03)
Business Secrets of the Pharaohs (S08E02)
2011 Horrible Histories with Stephen Fry (TV seriál)
Špion (TV seriál)
2009 Děsivé dějiny (TV seriál)
Horne & Corden (TV seriál)
Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Doktor Martin (TV seriál)
Nerušit (S04E07)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Alex's Big Day (S01E08)
Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
2007 Armstrong a Miller (TV seriál)
Romanovo impérium (TV seriál)

Dokumentární

2014 50 Years of BBC2 Comedy (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Ghosts (TV seriál)
Getting Out (E06)
Free Pass (E04)
Who Do You Think You Are? (E01)
2017 Quacks (TV seriál)
The Madmans Trial (E03)
2016 Yonderland (TV seriál)
Swapsies (S03E06)
Boo (S03E04)
2015 Yonderland (TV seriál)
Careful What You Wish For (S02E08)
2014 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Action Mans/Wise Mans (S02E02)
X-Mans/White Mans (S02E01)
2013 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Running Mans (S01E06)
Wanted Mans (S01E05)
Inside Mans (S01E04)
další epizody (6)
Yonderland (TV seriál)
The Idiot King (S01E06)
2009 Děsivé dějiny (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Ghosts (TV seriál)
Getting Out (E06)
Moonah Ston (E05)
Free Pass (E04)
další epizody (6)
2016 Yonderland (TV seriál)
Swapsies (S03E06)
Boo (S03E04)
2015 Yonderland (TV seriál)
Careful What You Wish For (S02E08)
2014 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Action Mans/Wise Mans (S02E02)
X-Mans/White Mans (S02E01)
2013 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Running Mans (S01E06)
Inside Mans (S01E04)
Dead Mans (S01E03)
další epizody (5)
Yonderland (TV seriál)
The Idiot King (S01E06)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace