foto

Mathew Baynton

  • nar. 18.11.1980 (36 let)
    Southend-on-Sea, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mathew Baynton je známý anglický herec, komik, muzikant, zpěvák, klavírista a spisovatel. Narodil se roku 1980 osmáctého listopadu v Essexu v Anglii.

Jeho kariéra ve filmové branži začíná na Londýnské dramatické škole Rose Bruford College of Speech and Drama, kterou ihned poté, co úspěšně dokončil, opustil a zkusil své štěstí, jako klaun, v Philippe Gaulier ve Francii v Paříži, kde chtěl prohloubit své dovednosti, coby komik.

Společně se svými přáteli a kolegy napsal scénář pro The Wronh Mans pro BBC, v němž taktéž účinkoval. Roku 2009 obsadil jednu z rolí v populárním britském naučném komediálním seriálu pro mládeži Horrible Histories, kde nejenže účinkoval jako herec, ale také jako hudebník, nebo dokonce zpěvák. Právě díky tomu byl nomiván na cenu dětské BAFTA, kterou však bohužel nezískal.

Momentálně se Mathew věnuje především Horrible Histories. Přesto však zvládá i účinkovat v jiných seriálech a filmech.

Pavel "P. J. D." Dovhanič

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bill
2014 Ztrácení
2011 Tooty's Wedding
You Instead
2009 City Rats
New Town (TV film)
2008 Telstar: The Joe Meek Story
1234
2007 Learners (TV film)

TV seriály

2017 Quacks (TV seriál)
Inside No. 9 (TV seriál)
Diddle Diddle Dumpling (S03E05)
2015 Drunk History (TV seriál)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
2014 The Wrong Mans (TV seriál)
Action Mans/Wise Mans (S02E02)
X-Mans/White Mans (S02E01)
2013 Psychobitches (TV seriál)
The Wrong Mans (TV seriál)
Running Mans (S01E06)
Wanted Mans (S01E05)
Inside Mans (S01E04)
další epizody (6)
Yonderland (TV seriál)
2011 Horrible Histories with Stephen Fry (TV seriál)
Špion (TV seriál)
2009 Děsivé dějiny (TV seriál)
Horne & Corden (TV seriál)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Alex's Big Day (S01E08)
2007 Armstrong a Miller (TV seriál)
Gavin & Stacey (TV seriál)
Romanovo impérium (TV seriál)

Dokumentární

2014 50 Years of BBC2 Comedy (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Quacks (TV seriál)
2014 The Wrong Mans (TV seriál)
Action Mans/Wise Mans (S02E02)
X-Mans/White Mans (S02E01)
2013 The Wrong Mans (TV seriál)
Running Mans (S01E06)
Wanted Mans (S01E05)
Inside Mans (S01E04)
další epizody (6)
Yonderland (TV seriál)
2009 Děsivé dějiny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace