foto

Katy Brand

  • nar. 1979
    Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Prázdniny
2013 Svengali
2010 Kouzelná chůva a Velký třesk
2009 Good Arrows
2008 Placebo (TV film)
2007 Under One Roof (TV film)

TV seriály

2015 The Coroner (TV seriál)
Gilt (S01E05)
2013 Common Ground (TV seriál)
Psychobitches (TV seriál)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
Psychobitches (S01E11)
2010 Mongrels (TV seriál)
The Bubble (TV seriál)
2007 Comedy Cuts (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Výlet (S04E05)
2006 Annually Retentive (TV seriál)
Hyperdrive (TV seriál)
Assessment (S01E06)
2005 Tittybangbang (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Common Ground (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Alexander Armstrong's Big Ask (TV pořad)
2010 Ask Rhod Gilbert (TV pořad)
2008 Argumental (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace