foto

Daniel Scott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Trollové a kouzelný les
2015 Ha'milim ha'tovot
2011 Le Noël de Walter et Tandoori
Soukromé očko
2003 Noël Noël (TV film)
2001 Spravedlnost v hodině dvanácté
1999 Both Sides of the Law
1998 Náhodné setkání
Podnájem
1996 Whole of the Moon, The

TV seriály

2005 Toopy & Binoo (TV seriál)
2001 Zvonečkovi (TV seriál)
1999 Moucha (TV seriál)
1997 Wimzie's House (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1965 Bob Morane (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky