foto

Peter Ender

  • nar. 1958
    Duisburg, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Nalezená pravda (TV film)
2009 Vorher nachher
2006 Místo činu: Venkovská idyla (TV film)
2005 Místo činu: Brémy - Šeherezáda (TV film)
2004 Engelchen flieg (TV film)
2001 Die Tochter des Kommissars (TV film)
1999 Prachy, zbraně, jedno porno
1996 Der Fahrradfahrer oder 'Schröders Leidenschaft' (TV film)
1995 Der schönste Mann der Welt (TV film)
Mutproben (TV film)
Nach Fünf im Urwald

TV seriály

2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Drehschluss (S09E13)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Auf Leben und Tod (S05E15)
2005 Donna Leonová (TV seriál)
Tajné kanály (E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky