foto

Gabrielle Lloyd

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Urban & the Shed Crew
2005 Lassie
2004 Jarmark marnosti
2003 Hearts of Gold (TV film)
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
1999 Ospalá díra
1998 Daleko od hlučícího davu (TV film)
1996 Broken Glass (TV film)
Kapitán Poldark (TV film)
1995 Loving (TV film)
1994 Fair Game (TV film)
Rector's Wife, The (TV film)
1991 Robin Hood
1983 Henry VI, Part Two (TV film)
1982 Nemocnice Britannia
1978 První velká vlaková loupež
Saturday, Sunday, Monday (TV film)
1977 Esther Waters (TV film)
1975 Učenec (TV film)
1973 The Love Girl and the Innocent (TV film)

TV seriály

2018 Marcella (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2016 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Svatí a hříšníci (S18E05)
2013 Foylova válka (TV seriál)
The Eternity Ring (S08E01)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)
2011 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Lži a tajemství (S05E04)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvé ticho (S13E04)
2008 Mutual Friends (TV seriál)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvola ve studni (S04E04)
2000 Desáté království (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Reach for the Moon (TV seriál)
1998 Picking up the Pieces (TV seriál)
1997 Prvotní hřích (TV seriál)
1996 The Fragile Heart (TV seriál)
1994 Middlemarch (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt v oblacích (S04E02)
1991 Josie (TV seriál)
Soldier Soldier (TV seriál)
The Darling Buds of May (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
1988 Pachuť smrti (TV seriál)
1987 Father Matthew's Daughter (TV seriál)
Gemini Factor, The (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Breaking Up (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Jury (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1976 Red Letter Day (TV seriál)
Yes, Honestly (TV seriál)
1975 Madame Bovary (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky