foto

John Inwood

  • nar. Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Sharing (TV film)
2014 Don Peyote
2013 To My Future Assistant (TV film)
2012 Awesometown (TV film)
2011 Tailor, The
2010 The Best and the Brightest
2005 Confessions of a Dog (TV film)
2004 Everyday Life (TV film)
2003 Rubbing Charlie (TV film)
2002 Johnny Chronicles, The (TV film)
Tvář
2000 Cry Baby Lane (TV film)
1998 Bus No. 9 (TV film)
Going Nomad
Strangers with Candy: Retardation, a Celebration (TV film)
1997 Anton, Mailman
Six Ways to Sunday
1996 Cesta do města
1992 Bottom Land
1989 Swingin' in the Painter's Room

TV seriály

2019 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Fights a Fire Monster! (S04E07)
2018 American Woman (TV seriál)
The Heat Wave (E06)
Adam (E05)
The Cost of Living (E04)
další epizody (5)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Meets an Old Friend! (S04E06)
Kimmy and the Beest! (S04E05)
Kimmy Disrupts the Paradigm! (S04E04)
další epizody (6)
Murphy Brown (TV seriál)
The Coma and the Oxford Comma (S11E08)
A Lifetime of Achievement (S11E07)
Results May Vary (S11E06)
další epizody (8)
2017 Great News (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Bites an Onion! (S03E13)
Kimmy and the Trolley Problem! (S03E12)
Kimmy Googles the Internet! (S03E11)
další epizody (13)
2016 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Finds Her Mom! (S02E13)
Kimmy Sees a Sunset! (S02E12)
Kimmy Meets a Celebrity! (S02E11)
další epizody (13)
2015 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Makes Waffles! (S01E13)
Kimmy Goes to Court! (S01E12)
Kimmy Rides a Bike! (S01E11)
další epizody (12)
2014 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Changes (E22)
Dinner (E21)
Brandon (E20)
další epizody (11)
2013 Goodwin Games, The (TV seriál)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Christmas (E11)
Thanksgiving (E10)
Homecoming (E09)
další epizody (10)
The Neighbors (TV seriál)
Space Invaders (S01E15)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Win, Lose, or Draw (S04E22)
Bus Tour (S04E21)
The Debate (S04E20)
další epizody (11)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Citizen Knope (S04E10)
The Trial of Leslie Knope (S04E09)
Smallest Park (S04E08)
další epizody (9)
2009 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj poslední den 2/2 (S08E19)
Můj poslední den 1/2 (S08E18)
Moje největší starost (S08E17)
další epizody (10)
2008 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje princezna (S07E11)
Moje ztráta času (S07E10)
Moje klika (S07E09)
další epizody (4)
2007 Wainy Days (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj nejoblíbenější doktor (S07E06)
Moje rostoucí bolesti (S07E05)
Moje krize identity (S07E04)
další epizody (24)
2006 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje kafe (S06E03)
Dítě mého nejlepšího přítele a moje dítě (S06E02)
Moje životní změna (S05E24)
další epizody (23)
2005 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje životní změny (S04E25)
Moje projížďka (S04E24)
Moje víra v lidskost (S04E23)
další epizody (11)
2004 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj nejlepší okamžik (S04E12)
Můj jednorožec (S04E11)
Moje potíže se ženami (S04E10)
další epizody (24)
2003 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Mé nemravné tajemství (S03E09)
Můj přítel doktor (S03E08)
Mých patnáct vteřin (S03E07)
další epizody (21)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje příšera (S02E10)
Můj šťastný den (S02E09)
Můj sladký život (S02E08)
další epizody (23)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj soukromý Ježíš (S01E11)
Moje přezdívka (S01E10)
Můj den volna (S01E09)
další epizody (10)
1992 The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 ExTerminators

TV seriály

2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2007 Wainy Days (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje studená sprcha (S06E19)
2006 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj zrcadlový obraz (S06E01)
Jeho příběh III. (S05E19)
Můj Kabrňák (S05E12)
2005 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj šéf a holič zdarma (S04E20)
2004 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Její příběh (S04E05)
2003 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje šťastná noc (S03E04)

Herecká filmografie

Dokumentární

2004 Difference, The
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace