foto

Steve Kanaly

  • nar. 14.3.1946 (72 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Lost in Plainview
1998 Cowboy and the Movie Star, The (TV film)
Dallas: Válka Ewingů (TV film)
Škorpio 1
1997 Marksmen, The
Půlnoční modř
1996 Last Chance Detectives: Escape from Fire Lake, The (TV film)
1995 Last Chance Detectives: Legend of the Desert Bigfoot, The (TV film)
1994 Démon pomsty II: Krvavá odplata
Last Chance Detectives: Mystery Lights of Navajo Mesa, The (TV film)
1992 Dvojitý úder
1991 Bláznivá jízda
1990 Poslední zastávka v Lang Mei
1988 Lovec lebek
1984 Fleshburn
1983 Balboa
1980 To Find My Son (TV film)
1978 Velká středa
1977 Young Joe, the Forgotten Kennedy (TV film)
1976 Amelia Earhart (TV film)
Bitva o Midway
1975 Vítr a lev
1974 Dívčí komando
Kelly zvaný Samopal (TV film)
Sugarlandský expres
Terminal Man
1973 Dillinger
Mé jméno je Nikdo
1972 Život a doba soudce Roye Beana

TV seriály

2014 Dallas (TV seriál)
Lifting the Veil (S03E04)
2013 Dallas (TV seriál)
JR's Masterpiece (S02E08)
2012 Dallas (TV seriál)
The Last Hurrah (S01E04)
Changing of the Guard (S01E01)
1993 Okavango (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1976 City of Angels (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2004 Dallas Reunion: Return to Southfork (TV film)
2002 After Dallas (TV film)
1998 Intimate Portrait: Victoria Principal (TV film)
1996 Fire on the Mountain

TV pořady

2002 When Shoulderpads Ruled the World (TV pořad)
2000 Doing Dallas (TV pořad)
1988 Battle of the Network Stars XIX (TV pořad)
1986 Wildest West Show of the Stars, The (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Leaving the Land
1997 Marksmen, The

TV seriály

1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace