foto

Gunter Krää

  • nar. 20.10.1948 (70 let)
    Augsburg, Bavaria, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Inga Lindström: Dědic z Granlundy (TV film)
2008 Inga Lindström: Rasmus a Johanna (TV film)
1990 Wenn du mich fragst ... (TV film)

TV seriály

2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1971 Posádka v Ingolstadtu (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Wenn du mich fragst ... (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace