foto

Ray Walston

  • nar. 2.12.1914
    New Orleans, Louisiana, USA
  • zem. 1.1.2001 (86 let)
    Beverly Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Early Bird Special
1999 Cena za život (TV film)
Můj nejoblíbenější marťan
1998 Návrat Addamsovy rodiny
1997 Nebezpečný zákazník (TV film)
Podivná hra (TV film)
1996 Domácí vězení
1992 O myších a lidech
Space Case
1991 One Special Victory (TV film)
Popkorn
Růžový blesk (TV film)
1990 Lyžařská hlídka
Šílený Jake
1989 I Know My First Name Is Steven (TV film)
Vášeň muže
Školní plavba (TV film)
1988 Krvavé souvislosti
Saturday the 14th Strikes Back
Superzachránci
Červená řeka (TV film)
1987 From the Hip
1986 Ask Max (TV film)
Rad
1985 Amos (TV film)
O.C. a Stiggs
1984 For Love or Money (TV film)
Jerk, Too, The (TV film)
Johnny Dangerously
1983 Dívka k pronajmutí (TV film)
Soukromá škola
1982 Fall of the House of Usher, The (TV film)
O'Hara's Wife
Zlaté časy na Ridgemont High
1981 Galaxie teroru
1980 Pepek námořník
1979 Girl Who Saved the World, The (TV film)
1977 Happy Hooker Goes to Washington, The
1976 Stříbrný blesk
1973 Podraz
1969 Paint Your Wagon
1967 Caprice
1965 Man Who Bought Paradise, The (TV film)
1964 Líbej mne, hlupáčku
1963 Who's Minding the Store?
Wives and Lovers
1962 Convicts 4
1960 Byt
Portrait in Black
Tall Story
1959 Say One for Me
1958 Damn Yankees!
South Pacific
1957 Dejte jim za mě pusu

TV seriály

1999 Ally McBealová (TV seriál)
Myčka (S03E01)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Zápas (S05E18)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Z masa a kostí (S05E04)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Svědectví (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Základní povinnost (S05E19)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Live-In (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
Superboy (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
In the Custody of a Clown (S02E01)
Pátek třináctého (TV seriál)
The Law and Harry McGraw (TV seriál)
1986 Fast Times (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Oh Madeline (TV seriál)
Still the Beaver (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Stop Susan Williams (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Evil Touch, The (TV seriál)
1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Garrison's Gorillas (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Buick-Electra Playhouse (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Justice (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
Summer Playhouse (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1950 The Web (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

TV pořady

1996 The 48th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace