foto

Robert Carradine

  • nar. 24.3.1954 (64 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Solitary Confinement
Specter
2017 Finding Fish
Justice
Nástroj zkázy (TV film)
2014 Genesis of Lincoln, The
Sharktopus vs. Pteracuda (TV film)
2012 Bikini Spring Break
Jesse Stone: Bludiště pochybností (TV film)
Nespoutaný Django
Slumber Party Slaughter
2011 Kříž
My Dog's Christmas Miracle (TV film)
Život za život (TV film)
2010 Teroristický experiment
2008 13th Alley, The
Hladina adrenalinu
2007 7-10 split
Jane Doeová: Pouta, která spojují (TV film)
Sex and Breakfast
Zuby nehty
2006 Strašidelný hrad
Šavlozubý tygr (TV film)
2005 Farma smrti
Supercross
2003 Italské prázdniny
Muž se srdcem kovboje (TV film)
2002 Three Days of Rain
2001 Duchové Marsu
Velké průšvihy Maxe Kyblíka
2000 Dangerous Curves
Rande s upírem (TV film)
1999 Kid with X-ray Eyes, The
Lycanthrope
Palmer's Pick Up
Stray Bullet
The Vegas Connection
1998 Breakout
Effects of Magic, The
Gunfighter
Martian Law (TV film)
Mladá srdce (TV film)
Škorpio 1
1997 Ohnivá bouře
1996 Netvor z hlubin (TV film)
Útěk z L.A.
1995 Dravec
Zabijáci v nás
1994 A Part of the Family (TV film)
Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprti (TV film)
1993 Body Bags: Historky z márnice (TV film)
Monstrum (TV film)
Zmizení Christiny (TV film)
1992 Hráč
Iluze (TV film)
Pomsta šprtů 3: Nová generace (TV film)
1991 K-9 (TV film)
Podveden (TV film)
1990 Clarence (TV film)
Fotograf smrti (TV film)
Incident (TV film)
1989 All's Fair
Podnikejte ve vězení
Rude Awakening
1988 I Saw What You Did (TV film)
Totally Minnie (TV film)
1987 Conspiracy: The Trial of the Chicago 8 (TV film)
Liberators, The (TV film)
Pomsta šprtů 2: Šprti v ráji
Číslo jedna s kulkou
1986 As Is (TV film)
Monte Carlo (TV film)
1984 Just the Way You Are
Pomsta šprtů
1983 Wavelength
1982 Vražedná hra
1981 Heartaches
1980 Psanci
Velká červená jednička
1979 Survival of Dana (TV film)
1978 Blackout
Návrat domů
1977 Joyride
Orka zabiják
1976 Cannonball
Massacre at Central High
The Pom Pom Girls
Vězení v Jackson County
1975 Aloha, Bobby and Rose
Hatfields and the McCoys, The (TV film)
1974 You and Me
1973 Go Ask Alice (TV film)
Špinavé ulice
1972 Footsteps (TV film)
Malí kovbojové

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Finally (E10)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Šachy (S04E11)
2004 Lizzie McGuire (TV seriál)
Magic Train (S02E34)
2003 Lizzie McGuire (TV seriál)
Just One of the Guys (S02E33)
My Dinner with Dig (S02E32)
The Gordo Shuffle (S02E31)
další epizody (13)
2002 Lizzie McGuire (TV seriál)
Xtreme Xmas (S02E20)
She Said, He Said, She Said (S02E19)
Party Over Here (S02E18)
další epizody (22)
2001 Express Yourself (TV seriál)
Lizzie McGuire (TV seriál)
The Courtship of Miranda Sanchez (S01E29)
Lizzie and Kate's Big Adventure (S01E28)
Gordo and the Dwarves (S01E27)
další epizody (29)
1997 Chameleon (TV seriál)
Smrt v poušti (S01E09)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Nespavci v Chicagu (S01E18)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Sun Also Rises, The (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1981 Tales of the Klondike (TV seriál)
1974 Cowboys, The (TV seriál)
Run, Joe, Run (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Plný život Samuela Fullera
2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.
2005 The 100 Greatest War Films (TV film)
The Real Glory: Reconstructing 'The Big Red One'
2004 Hilary's Roman Adventure
Retrosexual: The 80's (TV seriál)
2000 David Carradine: The E! True Hollywood Story (TV film)
1979 Carradines Together, The
Sam Fuller and the Big Red One

TV pořady

2013 Král šprtů (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Lizzie McGuire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace