foto

Liesl Karlstadt

  • nar. 12.12.1892
    Mnichov, Německá říše
  • zem. 27.7.1960 (67 let)
    Garmisch-Partenkirchen, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 Die Lokalbahn (TV film)
Oh, diese Bayern!
Schick deine Frau nicht nach Italien
1959 Der Komödienstadel - Das Taufessen und andere Szenen (divadelní záznam)
Die gute Sieben (TV film)
Liebe auf krummen Beinen
1958 ...und nichts als die Wahrheit
Meine 99 Bräute
My, zázračné děti
Zwei Matrosen auf der Alm
1957 Ein Stück vom Himmel
Heiraten verboten
Salzburger Geschichten
1956 Dany, bitte schreiben Sie
Das Konzert (TV film)
Die Trapp-Familie
II-A in Berlin
Kleines Zelt und große Liebe
Nichts als Ärger mit der Liebe
1955 Königswalzer
1954 Die verschwundene Miniatur
München - Bilder einer Stadt (TV film)
Ohňostroj
1953 Fanfaren der Ehe
Lachkabinett
Solange Du da bist
1952 Das kann jedem passieren
Das letzte Rezept
Der Weibertausch
Die schöne Tölzerin
In München steht ein Hofbräuhaus
1951 Die Dame in Schwarz
1950 Die Nacht ohne Sünde
Die Sterne lügen nicht
Luisa a Lotka
1949 Die drei Dorfheiligen
Du bist nicht allein
Nach Regen scheint Sonne
Um eine Nasenlänge
1944 Konzert, Das
1943 Man rede mir nicht von Liebe
Peterle
Reise in die Vergangenheit
1941 Alarmstufe V
In der Apotheke
Trichter Nr. 14 - Volkshumor aus deutschen Gauen, Der
Venus vor Gericht
1939 Fasching
1937 Antennendraht, Der
1936 Beim Nervenarzt
Beim Rechtsanwalt
Bittsteller, Der
Donner, Blitz und Sonnenschein
Dívčí pensionát
Erbschaft, Die
Karierte Weste, Die
Musik zu zweien
Straßenmusik
Tys štěstí mé...
Verhängnisvolles Geigensolo, Ein
1935 Kirschen in Nachbars Garten
1934 Es knallt
Firmling, Der
Im Schallplattenladen
Mit dir durch dick und dünn
So ein Theater!
Theaterbesuch, Der
Verhexte Scheinwerfer, Der
1933 Eine Frau wie Du
Im Photoatelier
Muß man sich gleich scheiden lassen
Orchesterprobe
Povídky slečny Hoffmanové
1932 Prodaná nevěsta
1929 Sonderling, Der
1923 Mysterien eines Frisiersalons
1921 Auf dem Oktoberfest
1913 Karl Valentins Hochzeit

TV seriály

1959 Es gibt immer drei Möglichkeiten (TV seriál)
1954 Vater Seidl und sein Sohn (TV seriál)

Dokumentární

2001 Deutsche Lebensläufe (TV seriál) - a.z.
1982 Einmal im Jahr möcht' ich auch lachen können (TV film) - a.z.
1973 Ewig junger Valentin - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace