foto

Michelle Madrigal

  • nar. 4.11.1987 (32 let)
    Quezon City, Filipíny

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bacao
2011 My Valentine Girls
2008 My Monster Mom
2007 Transformers: Recyklace
2005 D'Anoders

TV seriály

2012 Magpakailanman (TV seriál)
Temptation of Wife (TV seriál)
2008 Obra (TV seriál)
2007 Kamandag (TV seriál)
2006 Maging sino ka man (TV seriál)
1991 Maalaala mo kaya (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky