foto

Elya Baskin

  • nar. 11.8.1950 (67 let)
    Riga, Lotyšsko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Things That Nobody Told Him
2015 Silent Screams
The Hive
2013 Jimmy P.
2011 Transformers 3
2010 Across the Line: The Exodus of Charlie Wright
2009 Andělé a démoni
2007 Say It in Russian
Spider-Man 3
The Dukes
2006 Color of the Cross
Starší syn
2005 Confessions of a Pit Fighter
Šoféři
2004 Spider-Man 2
2001 Před svatbou ne!
2000 Nepolapitelný virus (TV film)
Třináct dní
1999 Rudé komando
Říjnové nebe
1997 Air Force One
Austin Powers: Špionátor
To je vražda, napsala: Cestou na jihozápad (TV film)
1996 Agent WC 40
Zálesák
1994 Milostná aféra
New York Skyride
1993 Dobrodružství létající okurky
1989 Deep Star 6
Nepřátelé: Příběh lásky
True Blue (TV film)
1988 Splněné přání
Zits
1986 Bojová akademie (TV film)
Jméno růže
My Town (TV film)
Zlaté pěsti
1985 Ambasáda (TV film)
1984 2010: Druhá vesmírná odysea
Moskva na Hudsonu
1980 Vyzvednutí Titaniku
1979 Butch a Sundance: Začátky
Byl jsem při tom
1977 Největší milovník

TV seriály

2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
All In (S07E11)
Lies, Amplifiers, F**king Twitter (S07E08)
2016 MacGyver (TV seriál)
Wire Cutter (S01E04)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Dětská hra (S07E04)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Vzplanutí (S07E17)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Hranice (S02E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Zlodějská čest (S02E20)
2005 Closer (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Slavík (S04E14)
1997 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Kakadu (S05E18)
1996 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Terapie (S05E03)
Grant (S05E02)
1989 Správná modrá (TV seriál)
1987 MacGyver (TV seriál)
Jemná práce (S02E13)
1986 MacGyver (TV seriál)
Vězeň svědomí (S01E21)
1972 Bolšaja peremena (TV seriál)

Dokumentární

1996 Great War and the Shaping of the 20th Century, The (TV seriál)
1984 2010: The Odyssey Continues

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace