foto

Erika Guntherová

  • nar. 15.12.1979 (37 let)
    Teplice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bangistan
Sedmero krkavců
2012 Královská aféra
2010 Habermannův mlýn

TV seriály

2015 Tannbach (TV seriál)
Die Enteignung (E02)
Legenda (TV seriál)
Příběh Dokua Zakayeva (S02E08)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Paulusová versus Paulus (S01E03)
Chudák skřítek Melichar (S01E02)
2011 Borgia (TV seriál)
God's Monster (S01E11)
Miracles (S01E10)
1492 (S01E01)

Dokumentární

2014 Terra X - Die Spur des Geldes (TV seriál)
2004 Géniové zločinu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace