foto

Steve Railsback

  • nar. 16.11.1945 (74 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gone Are the Days
William Froste
2015 Wild in Blue
2014 Infiltrators
2010 Stále na hraně
2009 Follow the Prophet
Prci, prci, prcičky: Kniha lásky
Ready or Not
2008 Odpočívadlo 2: Neohlížej se
Vyvrženci
2005 Duch podzemí
Král ztraceného světa
Neo Ned
Vyvrženci pekla
2003 Stopař II: Čekám...
The Box
2002 Krvavé žně
2001 Storytelling
Zigs
2000 Say Goodnight, Michael
Termination Man
Zrůda Ed Gein
1999 Me and Will
Mrtvý muž
1998 Podezřelé chování
1997 Cizinec
Pressure Point
Zátaras (TV film)
1996 Barb Wire
Spravedlnost ulice
1994 Finální mise
Rozděleny zločinem (TV film)
1993 Dívka z kalendáře
Nukie
Pouta lásky (TV film)
S nasazením života
Soukromé války
Zachraň mě!
1992 Forever
Zemětřesení
Úžeh (TV film)
1991 Aligátor 2: Mutace
Nůžky
1990 Iberský kříž
Poldové a lupiči (TV film)
Vrah
1989 The Forgotten (TV film)
1988 Smrtící diamant
1987 Distortions
Inseminátor
Supové hrůzy
Vítr
Život s kapelou
1986 Ozbrojení a nebezpeční
1985 Síla života
Torchlight
1983 Veliki transport
Zlatý tuleň
1982 Deadly Games
Krvavý tábor
Trick or Treats
1980 V roli kaskadéra
1978 Angela
1976 Charlie Siringo (TV film)
Helter Skelter (TV film)
1974 Cockfighter
1972 Hosté

TV seriály

2013 Deadtime Stories (TV seriál)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Mrtvá na mostě (S01E01)
2001 Advokáti (TV seriál)
Killing Time (S06E02)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Dej mi znamení (S02E15)
1997 Návštěvník (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Výstup (S02E06)
Duane Barry (S02E05)
1986 Dcera senátora Spearfielda (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Leprechaun-Artist / Dead Run (S01E19)
1979 From Here to Eternity (TV seriál)

Dokumentární

2012 Addicted to Fame
2004 UnConventional
2000 Sinister Saga of Making 'The Stunt Man', The

Video kompilace

1995 Akta X – Akta 3: Únos (video kompilace)

Režijní filmografie

Filmy

1995 Let holubice