foto

Jacqueline Jacobson Scarfo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 MK Ultra
2018 Private Life - set dekoratér
2016 The Breaks (TV film) - set dekoratér
Triple 9 - set dekoratér
2014 Take Care
2012 Americana (TV film) - set dekoratér
2010 The Wonderful Maladys (TV film) - set dekoratér
2009 Can Openers (TV film) - set dekoratér
2007 Fort Pit (TV film) - set dekoratér
Zákony Brooklynu - set dekoratér
2002 Impérium - set dekoratér
Úkryt - set dekoratér
2000 Hopewell (TV film) - set dekoratér
1999 The Weekend - set dekoratér
1998 Gang - set dekoratér
1996 Rescuing Desire - set dekoratér
1995 Favorite Deadly Sins (TV film) - set dekoratér
1993 Trauma - set dekoratér
1992 Under Cover of Darkness
1990 Příběhy z temnot: Film - set dekoratér
S duchy na útěku - set dekoratér
1988 Polibek upíra - set dekoratér
1987 The Incredible Ida Early (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2020 Power Book II: Ghost (TV seriál) - set dekoratér
Exceeding Expectations (E02) - set dekoratér
The Stranger (E01) - set dekoratér
2019 The Code (TV seriál) - set dekoratér
Legit Bad Day (E12) - set dekoratér
Don and Doff (E11) - set dekoratér
Secret Squirrel (E10) - set dekoratér
další epizody (12)
Wu-Tang: An American Saga (TV seriál) - set dekoratér
Assassination Day (E10) - set dekoratér
I Declare War (E09) - set dekoratér
Labels (E08) - set dekoratér
další epizody (9)
2016 Mr. Robot (TV seriál) - set dekoratér
eps2.6_succ3ss0r.p12 (S02E08) - set dekoratér
eps2.5_h4ndshake.sme (S02E07) - set dekoratér
eps2.4_m4ster_s1ave.aes (S02E06) - set dekoratér
další epizody (7)
2015 12 opic (TV seriál) - set dekoratér
Rozštěpení (S01E01) - set dekoratér
Powers (TV seriál) - set dekoratér
F@#K the Big Chiller (S01E10) - set dekoratér
Level 13 (S01E09) - set dekoratér
Aha Shake Heartbreak (S01E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál) - set dekoratér
Low Winter Sun (TV seriál) - set dekoratér
Surrender (E10) - set dekoratér
Ann Arbor (E09) - set dekoratér
Revelations (E08) - set dekoratér
další epizody (8)
Smash (TV seriál) - set dekoratér
The Tonys (S02E17) - set dekoratér
The Nominations (S02E16) - set dekoratér
The Transfer (S02E15) - set dekoratér
další epizody (17)
2012 Pan Am (TV seriál) - set dekoratér
1964 (E14) - set dekoratér
Jazyky lásky (E13) - set dekoratér
Nové obzory (E12) - set dekoratér
další epizody (5)
2011 Pan Am (TV seriál) - set dekoratér
Riskantní mise (E09) - set dekoratér
Neplánovaný odjezd (E08) - set dekoratér
Pravda nebo lež (E07) - set dekoratér
další epizody (9)
Zachraň mě (TV seriál) - set dekoratér
Ashes (S07E09) - set dekoratér
Vows (S07E08) - set dekoratér
Jeter (S07E07) - set dekoratér
další epizody (9)
2010 Rubicon (TV seriál) - set dekoratér
Gone in the Teeth (E01) - set dekoratér
Zachraň mě (TV seriál) - set dekoratér
A.D.D. (S06E10) - set dekoratér
Goodbye (S06E09) - set dekoratér
Cowboy (S06E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál) - set dekoratér
Zachraň mě (TV seriál) - set dekoratér
Drink (S05E22) - set dekoratér
Jump (S05E21) - set dekoratér
Zippo (S05E20) - set dekoratér
další epizody (22)
2008 New Amsterdam (TV seriál) - set dekoratér
Love Hurts (E08) - set dekoratér
Reclassified (E07) - set dekoratér
Legacy (E06) - set dekoratér
další epizody (7)
2007 The Bronx Is Burning (TV seriál) - set dekoratér
Zachraň mě (TV seriál) - set dekoratér
Yaz (S04E13) - set dekoratér
Keefe (S04E12) - set dekoratér
Cycle (S04E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2006 The Book of Daniel (TV seriál) - set dekoratér
Zachraň mě (TV seriál) - set dekoratér
Beached (S03E13) - set dekoratér
Hell (S03E12) - set dekoratér
Twilight (S03E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2005 Zachraň mě (TV seriál) - set dekoratér
Justice (S02E13) - set dekoratér
Happy (S02E12) - set dekoratér
Bitch (S02E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2004 Zachraň mě (TV seriál) - set dekoratér
Sanctuary (S01E13) - set dekoratér
Leaving (S01E12) - set dekoratér
Mom (S01E11) - set dekoratér
další epizody (12)
Třetí hlídka (TV seriál) - set dekoratér
Monsters (S05E22) - set dekoratér
Higher Calling (S05E21) - set dekoratér
In Plain View (S05E20) - set dekoratér
další epizody (12)
2003 Třetí hlídka (TV seriál) - set dekoratér
The Spirit (S05E10) - set dekoratér
A Ticket Grows in Brooklyn (S05E09) - set dekoratér
Fury (S05E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2002 21. okrsek (TV seriál) - set dekoratér
Dad (S02E13) - set dekoratér
Vacation (S02E12) - set dekoratér
Gay (S02E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2001 Big Apple (TV seriál) - set dekoratér
2000 Ed (TV seriál) - set dekoratér
1993 State, The (TV seriál) - set dekoratér
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál) - set dekoratér

Dokumentární

1988 Mondo New York

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky