foto

Nihan Gür

  • nar. Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Legionář Maxx
2018 Angel of Anywhere
The Debt Collector
2015 Pomsta je má
2012 A Broken Code

TV seriály

2019 Ferhat ile Şirin (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Cleansed (TV seriál)
2016 Ddanddara (TV seriál)
Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
The Matchmaker (S01E09)
Westworld (TV seriál)
První výtvor (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky