foto

Małgorzata Kożuchowska

  • nar. 27.4.1971 (48 let)
    Vratislav, Polsko

Biografie

Známá polská herečka vstoupila do divadla, televize a filmu v první polovině 90. let. Rodačka z Wroclawi, absolventka divadelní akademie začínala kariéru na divadelních prknech ve Varšavě. Od roku 2005 je členkou varšavského Národního divadla. Ve své zemi je velmi populární díky seriálu „M jak miłosċ“, v němž od účinkuje od roku 2000. Pro její filmovou kariéru byla důležitá spolupráce s režisérem Juliem Machulskim. Zahrála si ve dvou jeho filmech Kiler a Kiler a ten druhý (1997 a 1999) a v komedii Superprodukcja (2002), kde hraje samu sebe. V roce 2005 vytvořila hlavní ženskou roli ve snímku Komornik (r. Feliks Falk), který se stal nejlepším polským filmem roku. S Jurajem Herzem pracovala v roce 1996 na filmu Pasáž.

Zdroj: Warner Bros.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Music, War and Love
Proceder
2018 Plagi Breslau
2016 Kochaj
2015 Noc plná zázraků 2
2009 T.M.A.
2008 Usínání
2007 Dlaczego nie!
Dzisiaj jest piątek
Hania
Krvavá loupež
2005 Exekutor
2003 Sila komiczna (TV film)
Sloow
Zróbmy sobie wnuka
2002 Wtorek
1999 Kiler a ten druhý
1997 Kiler
1996 Gry uliczne
Młode wilki
Pasáž
1995 Ptaszka
1994 Oczy niebieskie

TV seriály

2018 Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
další epizody (11)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Nie zostawię cię (S04E12)
Nigdy więcej (S04E11)
další epizody (26)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
W matni (S02E12)
Czynnik krytyczny (S02E11)
další epizody (26)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 7 (S07E07)
Episode 2 (S07E02)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 9 (S06E09)
Episode 7 (S06E07)
další epizody (15)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (18)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (16)
2011 Rodzinka.pl (TV seriál)
2010 Nowa (TV seriál)
2008 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
2006 Hela w opałach (TV seriál)
2005 Niania (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1997 Pokój 107 (TV seriál)
Zaklęta (TV seriál)
Złotopolscy (TV seriál)
1995 Fitness Club (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace