foto

Bernd Tauber

  • nar. 7.5.1950 (69 let)
    Göppingen, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Im Tunnel (TV film)
2015 Mord in bester Gesellschaft – Bitteres Erbe (TV film)
Pampa Blues (TV film)
Trash Detective
2013 Die Kronzeugin - Mord in den Bergen (TV film)
2012 Místo činu: Stuttgart - Hromada střepů (TV film)
2011 Schimanski: Zločin a trest (TV film)
2009 Die Unbedingten (studentský film)
Die Zwei Leben des Daniel Shore
Jedlová samota
2008 Kommissarin Lucas - Der schwarze Mann (TV film)
Morgen räum' ich auf (TV film)
Tatort - Der Kormorankrieg (TV film)
2007 Tatort - Bienzle und sein schwerster Fall (TV film)
2006 Ludenmann macht fertig (studentský film)
2005 Blackout Journey
Ein Geschenk des Himmels (TV film)
Margarete Steiff (TV film)
Místo činu: Brémy - Šeherezáda (TV film)
Polizeiruf 110 - Vollgas (TV film)
V cizí kůži
2004 Vinzent
2003 Der Puppengräber
Gott ist tot
Tatort - Bienzle und der Tod im Teig (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Memory (TV film)
Polizeiruf 110 - Silikon Walli (TV film)
2001 Es muss Liebe sein (TV film)
Oh du Liebezeit (TV film)
2000 Nur das Blaue vom Himmel (TV film)
Schimanski: Smrtící láska (TV film)
Strandgut (studentský film)
Tatort - Direkt ins Herz (TV film)
Vnitřní bezpečnost
1999 Tatort - Bienzle und die blinde Wut (TV film)
Země hojnosti
1998 Die Beischlafdiebin (TV film)
Die Mädchenfalle - Der Tod kommt online (TV film)
Milostné scény z planety Země
Polizeiruf 110 - Tod und Teufel (TV film)
Tatort - Schüsse auf der Autobahn (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Der Mörder meiner Mutter (TV film)
Fischerkrieg, Der (TV film)
Sperling und der falsche Freund (TV film)
Tatort - Bienzle und der tiefe Sturz (TV film)
1996 Kinder ohne Gnade (TV film)
Kommissar Klefisch - Vorbei ist vorbei (TV film)
Tresko (TV film)
Zwei Brüder - Die Quirini-Affäre (TV film)
1995 Einzige Zeugin, Die (TV film)
1993 Tatort - Bienzle und die schöne Lau (TV film)
1992 Gudrun
1991 Amaurose
1989 Bumerang - Bumerang
1987 Retouche
1984 Kerbels Flucht (TV film)
Nebenwirkungen (TV film)
Tatort - Haie vor Helgoland (TV film)
1983 Reifenwechsel (TV film)
1982 Qualverwandtschaften (TV film)
1981 Bäume ausreißen (TV film)
Ponorka
1980 Kam až oko dohlédne
1979 Fallstudien (TV film)
1978 Marija (TV film)
1977 Halbe-Halbe
1976 Das Brot des Bäckers

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2013 Zeit der Helden (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Venkovan (S17E11)
2008 Zur Sache, Lena! (TV seriál)
2007 Abgedreht in Stuttgart (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2005 Ein Fall für B.A.R.Z. (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Tödliche Schuld (S01E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tod am Meer (E01)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
Zwei allein (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
Solo für Sudmann (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1992 Heimat 2 - Chronique d'une jeunesse (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
Ponorka (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Block 7 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2008 Eschede Zug 884 (TV film)
1997 Todesspiel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace