foto

Armand Mastroianni

  • nar. 1.8.1948 (72 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Miracle Underground
2014 Meat (TV film)
2012 A Dark Plan (TV film)
2011 Quandary, The
2009 Mrs. Washington Goes to Smith (TV film)
Vražda v mé rodině (TV film)
2008 Naše první Vánoce (TV film)
Slovo muže (TV film)
Vražedné pochybení (TV film)
Černá vdova (TV film)
2007 Na mušce (TV film)
Nebezpečný let (TV film)
Pandemie (TV film)
2006 Celestinské proroctví
Jane Doeová: Ano, vzpomínám si (TV film)
Tenkrát a dnes (TV film)
Zamilovaní sousedé (TV film)
2005 Jane Doeová: Deklarace nezávislosti (TV film)
Jane Doeová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Vzpomínáme (TV film)
2002 První výstřel (TV film)
2000 Hlavní cíl (TV film)
Není kde přistát (TV film)
Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
1999 Nebezpečný vlak (TV film)
Prezidentova dcera (TV film)
Smrtící selhání (TV film)
1998 Dokonalý útěk (TV film)
1997 Invaze (TV film)
1996 Prsten (TV film)
1995 Spi, děťátko, spi (TV film)
Virus (TV film)
Šance na lásku (TV film)
1994 Oběti zloby (TV film)
One of Her Own (TV film)
Zemři se mnou (TV film)
1993 Audacieux, Les (TV film)
Zoufalá spravedlnost (TV film)
1992 Nikdo nechtěl naslouchat (TV film)
1991 Perfect Crimes (TV film)
1989 Cameron's Closet
1988 Double Revenge
1987 Distortions
1986 The Supernaturals
1982 The Clairvoyant
1980 On ví, že jsi sama

TV seriály

2013 Man Life Crisis (TV seriál)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
Scars (S02E06)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1992 Freshman Dorm (TV seriál)
Kavárna U Noční můry (TV seriál)
Mann & Machine (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Temné stíny (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
1988 Válka světů (TV seriál)
1985 Příběhy z temnot (TV seriál)
The Impressionist (S02E01)
If the Shoes Fit... (S01E19)
1984 Příběhy z temnot (TV seriál)
Pain Killer (S01E04)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

1991 Temné stíny (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (4)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1985 Příběhy z temnot (TV seriál)
If the Shoes Fit... (S01E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky