foto

Cláucio Gomes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Poutník - nejlepší příběh Paula Coelha
2004 Xuxa e o Tesouro da Cidade Perdida
2002 Madame Sată

TV seriály

2014 Dupla Identidade (TV seriál)
2013 Amor à Vida (TV seriál)
2012 As Brasileiras (TV seriál)
Avenida Brasil (TV seriál)
Cheias de Charme (TV seriál)
2011 Insensato Coração (TV seriál)
2009 Força-Tarefa (TV seriál)
Ještě jedna šance (TV seriál)
2007 Casos e Acasos (TV seriál)
Duas Caras (TV seriál)
Faça Sua História (TV seriál)
2005 Mad Maria (TV seriál)
2004 Começar de Novo (TV seriál)
2003 Kubanacan (TV seriál)
2001 A Grande Família (TV seriál)
1998 Corpo Dourado (TV seriál)
1995 Malhação (TV seriál)

Dokumentární

2006 Por Toda Minha Vida (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky