foto

Tara Spencer-Nairn

  • nar. 6.1.1978 (41 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Robbery
2017 The Perfect Soulmate (TV film)
2016 Vražedný bestseller (TV film)
2015 The Preacher's Sin
2014 Corner Gas: The Movie
The Day Santa Didn't Come
The Girl He Met Online (TV film)
2010 Cancel Christmas (TV film)
2007 Final Draft
Interior Monologue of Gill the Goldfish, The
Third Eye, The
2006 Kolébka lží (TV film)
Password
2005 Probuzení
Více o vztazích svobodné matky (TV film)
2003 Velký grand (TV film)
2002 Rub & Tug
Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled
1999 H-E Double Hockey Sticks (TV film)
New Waterford Girl
1998 Nedívej se dolů (TV film)
Vyšetřovatelé (TV film)

TV seriály

2018 Corner Gas Animated (TV seriál)
2017 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Noc zúčtování (S03E09)
Útok na Rack (S03E05)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Heart of Stone (S04E05)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Útěky (S01E05)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochofobie (S07E06)
2012 Flashpoint (TV seriál)
Forget Oblivion (S05E07)
2004 Corner Gas (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
Baby Bomb (S01E01)
2002 Bliss (TV seriál)
Moville Mysteries (TV seriál)
Puppets Who Kill (TV seriál)
Tom Stone (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Ostrov pokladů (S03E05)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Zámořská střední (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Evoluce (S03E12)
1996 Dva (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace