foto

Wolfgang Büld

  • nar. 4.9.1952 (68 let)
    Lüdenscheid, Severní Porýní-Vestfálsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Dirty White Lies
1996 Und tschüss! In Amerika (TV film)
1985 Der Formel Eins Film

TV seriály

2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Heimlich beobachtet (S03E03)
2001 Zwei Engel auf Streife (TV seriál)
1993 Bistro, Bistro (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Dirty White Lies