foto

Mary Walsh

  • nar. 13.5.1952 (67 let)
    St. John's, Newfoundland, Newfoundland and Labrador, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Skryté monstrum
2010 Vlastní cestou
2009 Crackie
2008 Pomluva (TV film)
Přednosti života (TV film)
2006 Young Triffie's Been Made Away With
Žabákova dobrodružství (TV film)
2004 Geraldine's Fortune
2003 Behind the Red Door
Mambo italiano
2001 Bleacher Bums (TV film)
2000 Our Daily Bread (TV film)
Violet
1999 New Waterford Girl
The Divine Ryans
1998 Extraordinary Visitor
1997 Major Crime (TV film)
1993 The Boys of St. Vincent: 15 Years Later
1992 Buried on Sunday
Secret Nation
1986 Adventure of Faustus Bidgood, The
1974 Cod on a Stick

TV seriály

2018 Little Dog (TV seriál)
2016 Slasher (TV seriál)
An Eye for an Eye (S01E01)
2015 Rookie Blue (TV seriál)
Vzpoura (S06E03)
2014 Sensitive Skin (TV seriál)
2009 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Stíny šedi (S02E06)
2008 Sophie (TV seriál)
2005 Hatching, Matching, & Dispatching (TV seriál)
2002 Náhodná cesta (TV seriál)
1999 Dooley Gardens (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
1986 Codco (TV seriál)
1980 The Wonderful Grand Band (TV seriál)
1979 Up at Ours (TV seriál)
1978 Root Seller, The (TV seriál)
1975 Peep Show (TV seriál)

Dokumentární

2016 The River of My Dreams
2004 The Greatest Canadian (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Kids Are Punny (TV film)

Režijní filmografie

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace