foto

Carole White

  • nar. 24.8.1949 (70 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Peridot
2016 American Bred
2012 For the Love of Money
2010 The Assignment
2006 Bestie Karla
2005 Wannabe
1996 Bomba
1994 The Unborn II
1993 Volný pád
1991 Grand Canyon
1990 O jídle
1989 Báječní Bakerovi hoši
1988 Wrong Guys, The
1987 Talking Walls
Čarodějky z Eastwicku
1986 The Naked Cage
1985 Hellhole
1984 Body Rock
Divoké ulice
Sexuální potěšení
1983 Peklo za mřížemi
1982 The Concrete Jungle
1976 Baby Blue Marine
Helter Skelter (TV film)
Pipe Dreams
1973 Terror on the Beach (TV film)
1972 Příběhy z pískoviště
1959 Web of Suspicion

TV seriály

2015 Milionový lékař (TV seriál)
Playing Doctor (S07E03)
2014 Wilfred (TV seriál)
Forward (S04E05)
2012 Child of the '70s (TV seriál)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Padlí andělé 1/2 (S01E14)
1995 Ned a Stacey (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Sny Dylana McKaye (S05E10)
1992 The Jackie Thomas Show (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1975 Bob Crane Show, The (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1976 Sirota's Court (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1977 Shoot for the Stars (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky