Reklama

Reklama

Aaron Carter

Aaron Carter

nar. 07.12.1987
Tampa, Florida, USA

zem. 05.11.2022 (34 let)
Lancaster, California, USA

Biografie

Aaron Carter, bratr slavného zpěváka skupiny Backstreet boys Nicka Cartera, se narodil 7.12.1987 v Tampě na Floridě. Jeho rodiče nebyli umělecky zaměřeni, ale vedli domov důchodců. Aaron má čtyři vlastní sourozence a dva nevlastní. Už od malička rád zpíval a už v 10 letech byl populární po celém světě.

Jeho začátky hudební kariéry se datují od roku 1997, kde začal dělat frontmana skupině Dead end. Předělávkou Crush on you, kterou zazpíval jako předskokan na koncertě Backstreet boys, se mu otevřela cesta k nahrání první desky, která vyšla 1.12.1997. Album se okamžitě stalo nejprodávanějším cd v několika zemích. Aaron také nazpíval písničky do prvního dílu Pokemonů či Deníku princezny. Jeho dalšího cd Aaron party se v USA prodalo 1,5 milionu kopií.

Koncem roku 2001 spolu s bratrem a dalšími umělci nahrál song What More Can I Give, který složil Michael Jackson jako charitativní píseň po událostech 11. září a který měl vydělat peníze pro oběti. Aaron si zahrál i v seriálech a filmech. Vidět jsme ho mohli jako Harryho v seriálu Sedmé nebe, Teena v Tlustém Albertovi, Owen Coola v Supercrossu a nebo jako JD McQueena ve filmu Popstar. Zahrál si také epizodní roli v sitcomu Sabrina - mladá čarodějnice, který je populární i u nás. V současné době Aaron pracuje na novém cd.

Petr "tsatsiki" mareček

Herec

Host

Reklama

Reklama