foto

Elodie Yung

  • nar. 22.2.1981 (39 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Elodie Yung je francouzská herečka z Paříže. Mezi její koníčky patří karate, které intenzivně provozuje od svých 20 let. Její matka je Francouzka a otec je kambodžského původu.

Doposud Elodie hrála pouze malé role v nízkorozpočtových filmech nebo televizních seriálech. Za povšimnutí stojí jen vedlejší role ve filmu OKRSEK 13: ULTIMÁTUM, kde hrála potetovanou dívku ovládající bojová umění. Její další menší role byla ve filmu MUŽI, KTEŘÍ NENÁVIDÍ ŽENY. Aktuálně se představí jako bojovnice ninja po boku filmových hvězd jako je Bruce Willis a Dwayne Johnson.

Vladimír "Geralt z Rivie" Přívara

Herecká filmografie

Filmy

2020 Secret Society of Second Born Royals
2017 Zabiják & bodyguard
2016 Bohové Egypta
2015 Narcopolis
2014 10 Things I Hate About Life
Rozpad
2013 G.I. Joe 2: Odveta
2011 Muži, kteří nenávidí ženy
2010 Let Her
Opération Casablanca
2009 Little Wenzhou (TV film)
Okrsek 13: Ultimátum
2008 Home Sweet Home
2007 Fragile(s)
2004 Yamakasi 2 - Velká výzva

TV seriály

2018 Daredevil (TV seriál) - a.z.
Zmrtvýchvstání (S03E01) - a.z.
2017 Marvel's The Defenders (TV seriál)
The Defenders (E08)
Fish in the Jailhouse (E07)
Ashes, Ashes (E06)
další epizody (8)
2016 Of Kings and Prophets (TV seriál)
Daredevil (TV seriál)
Zima v Hell's Kitchen (S02E13)
Tma na konci tunelu (S02E12)
.380 (S02E11)
další epizody (10)
2010 Nováčci (TV seriál)
Une affaire de famille (S05E02)
Sur la touche (S05E01)
Corps étrangers (S04E08)
další epizody (10)
2009 Nováčci (TV seriál)
À bout portant (S03E06)
Devoir de mémoire (S03E05)
Alerte enlèvement (S03E04)
další epizody (6)
2007 Sécurité intérieure (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Enquête interne - Partie 2 (S02E12)
Enquête interne - Partie 1 (S02E11)
Infiltration (S02E10)
další epizody (12)
2006 Nováčci (TV seriál)
Premiers pas dans la police (S01E01)
2005 Mademoiselle Joubert (TV seriál)
2002 Škola života (TV seriál)