foto

Joe Dinicol

  • nar. 22.12.1983 (36 let)
    Stratford, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Christmas 9 TO 5 (TV film)
2013 Cubicle Warriors
2011 Bad Meat
Servitude
2010 Moje chůva upírka (TV film)
Nebezpečná láska (TV film)
2009 Puck Hogs
2008 Bitva o Passchendaele
Spoliation
2007 Bottom Feeder
Deník mrtvých
Weirdsville
2006 Bažina
2004 Vždyť je tak mladá (TV film)
2003 Fast Food High
Friday Night
Závody motokár
2001 Životní setkání (TV film)
2000 Mail to the Chief (TV film)
The Loretta Claiborne Story (TV film)
1999 Jacob Two Two Meets the Hooded Fang
Ozvěna smrti
Smrt panen
1997 Elvis Meets Nixon (TV film)

TV seriály

2020 Arrow (TV seriál)
Fadeout (S08E10)
2019 Arrow (TV seriál)
Emerald Archer (S07E12)
2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Záchvat (S01E10)
Mrtvý bod (TV seriál)
Everlasting (S03E14)
2017 Arrow (TV seriál)
Bratva (S05E12)
Second Chances (S05E11)
Who Are You? (S05E10)
Saving Hope (TV seriál)
Knowing Me, Knowing You (S05E08)
Gutted (S05E07)
Doctor Robot (S05E06)
další epizody (5)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Starožitníkův krám (S01E17)
Setkání (S01E16)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Flipping the Switch (S03E03)
Arrow (TV seriál)
What We Leave Behind (S05E09)
Invasion! (S05E08)
Vigilante (S05E07)
další epizody (8)
Chirurgové (TV seriál)
Všechny zraky jsou upřené na mě (S12E13)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Psinec Ahswell Creek (S01E09)
Tři věže (S01E07)
Trakzer (S01E06)
další epizody (4)
Chirurgové (TV seriál)
Něco proti tobě (S12E07)
Starý dobrý rokenrol (S12E04)
Jak zbořit zeď (S12E01)
další epizody (5)
2014 Betas (TV seriál)
This Is It (E11)
Blinded By The Light (E10)
Steppin' Out (E09)
2013 Betas (TV seriál)
Show & Tell (E08)
Strange Magic (E07)
Lowdown (E06)
další epizody (8)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Don't Say Goodbye (S02E13)
Xs and Os (S02E12)
Now or Never (S02E11)
další epizody (19)
2011 Městečko Haven (TV seriál)
Kořeny (S02E05)
Flashpoint (TV seriál)
The War Within (S04E09)
2009 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Případ Houdini (S02E04)
2005 Life with Derek (TV seriál)
2003 Train 48 (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Bezpečnost vlasti (S02E03)
2002 Rideau Hall (TV seriál)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)
Real Kids, Real Adventures (TV seriál)