foto

Joe Dinicol

  • nar. 22.12.1983 (33 let)
    Stratford, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Cubicle Warriors
2011 Bad Meat
Servitude
2010 Moje chůva upírka (TV film)
Nebezpečná láska (TV film)
2009 Puck Hogs
2008 Bitva o Passchendaele
Spoliation
2007 Bottom Feeder
Deník mrtvých
Weirdsville
2006 Bažina
2004 Vždyť je tak mladá (TV film)
2003 Fast Food High
Friday Night
Závody motokár
2001 Životní setkání (TV film)
2000 Mail to the Chief (TV film)
The Loretta Claiborne Story (TV film)
1999 Jacob Two Two Meets the Hooded Fang
Ozvěna smrti
Smrt panen
1997 Elvis Meets Nixon (TV film)

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Bratva (S05E12)
Second Chances (S05E11)
Who Are You? (S05E10)
2016 Arrow (TV seriál)
Vigilante (S05E07)
So It Begins (S05E06)
Human Target (S05E05)
další epizody (6)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Flipping the Switch (S03E03)
Mrtvý bod (TV seriál)
Starožitníkův krám (S01E17)
Setkání (S01E16)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Psinec Ahswell Creek (S01E09)
Tři věže (S01E07)
Trakzer (S01E06)
další epizody (4)
2013 Betas (TV seriál)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
2009 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Případ Houdini (S02E04)
2005 Life with Derek (TV seriál)
2003 Train 48 (TV seriál)
2002 Rideau Hall (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)
Real Kids, Real Adventures (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace