foto

Dijon Talton

  • nar. 17.9.1989 (29 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Boy. A Girl. A Dream.
Brand New Old Love
Never Heard
2010 Budu tě následovat
1998 Jak se neztratit v L.A.

TV seriály

2017 Underground (TV seriál)
Things Unsaid (S02E02)
Contraband (S02E01)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Uvězněná porota (S01E08)
2015 Glee (TV seriál) - herec, a.z.
Dreams Come True (S06E13)
2009 (S06E12)
We Built This Glee Club (S06E11) - a.z.
2010 Glee (TV seriál)
Cesta (S01E22)
Funky fňuk (S01E21)
Teatrálnost (S01E20)
další epizody (9)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Matrace (S01E12)
Vlasografie (S01E11)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace