foto

Richard Robitaille

  • nar. 8.3.1963 (57 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cimes
2015 Les Tuche 2 - Le rêve américain
Vidina
2012 Agent na útěku
Mars a Avril
2011 Ukradený ráj (TV film)
2010 High Cost of Living, The
Reste avec moi
À l'origine d'un cri
2009 Z jiného úhlu (TV film)
2008 Story of Jen
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
Nebezpečné lži (TV film)
2005 3 jehly
2004 Bílá kůže
2002 Jen procházka v parku (TV film)
2001 Poslední loupež
2000 Detektiv Wilderová
Hon na Prince (TV film)
1999 Falešná stopa
Nejmladší kmotr (TV film)
1998 Mušketýři zasahují
1997 The Thousand Wonders of the Universe
1995 Černá listina

TV seriály

2017 District 31 (TV seriál)
Episode 48 (S02E48)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (7)
2016 Blue Moon (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (14)
District 31 (TV seriál)
Episode 82 (S01E82)
Episode 76 (S01E76)
Episode 74 (S01E74)
další epizody (11)
Ruptures (TV seriál)
2015 Le Berceau des anges (TV seriál)
2010 Les rescapés (TV seriál)
Trauma (TV seriál)
2009 Les Hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
Les Tournants de la vie (S04E10)
2008 Lance et compte: Le grand duel (TV seriál)
2007 Les Boys (TV seriál)
2006 C.A. (TV seriál)
2005 Ex, Les (TV seriál)
René Lévesque (TV seriál)
Les Bougon : c'est aussi ça la vie (TV seriál)
Séduisance (S02E07)
2003 Camera Café (TV seriál)
2001 Tribu.com (TV seriál)
2000 The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1999 2 frères (TV seriál)
Omerta III (TV seriál)
1997 Masque, Le (TV seriál)
1995 10-07: L'affaire Zeus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky