foto

Dina Korzun

  • nar. 13.4.1971 (49 let)
    Smolensk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Duše Paula Giamattiho
Krycí jméno: Farewell
2008 Mediator
2007 Kuka
2005 Forty Shades of Blue
2003 Kak by ne tak (TV film)
Teorija zapoja
2000 Poslední útočiště
Prezident i jego vnučka
1998 Strana gluchich

TV seriály

2016 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
další epizody (4)
2015 Londongrad (TV seriál)
2014 Syn (TV seriál)
2012 Posle školy (TV seriál)
Tungusskij meteorit (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
2003 Ženskij roman (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky