foto

Priscilla Pointer

  • nar. 18.5.1924 (95 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Sweet Nothing in My Ear (TV film)
1999 Inferno
1997 Sám (TV film)
1996 Hry lásky
Traveler's Rest (TV film)
1994 Zóna soumraku (TV film)
1993 Malovaná pustina
1992 Kouzelná bublina
1991 Otec bez závazků (TV film)
1990 Bouřící Portoriko
Disturbed
Flash (TV film)
1989 CHUD II.
Cry for Help: The Tracey Thurman Story, A (TV film)
1987 From the Hip
Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna
Rumplcimprcampr
1986 Modrý samet
1985 Dravec a feťák
Generation (TV film)
1984 Micki + Maude
1983 Good-bye Cruel World
Zóna soumraku
1982 Dar života (TV film)
Mysterious Two (TV film)
1981 Archer: Fugitive from the Empire, The (TV film)
Drahá maminko
1980 Soutěž
Znovu na cestě
1979 Cibulové pole
1978 Mom and Dad Can't Hear Me (TV film)
1977 3,000 Mile Chase, The (TV film)
Eleanor and Franklin: The White House Years (TV film)
Hledání pana Goodbara
Mary Jane Harper Cried Last Night (TV film)
Smrtelný zásah (TV film)
1976 Bijásek
Carrie
Collision Course: Truman vs. MacArthur (TV film)
Keegans, The (TV film)
The Great Texas Dynamite Chase
1975 Big Rip-Off, The (TV film)
1971 Death Takes a Holiday (TV film)
The Failing of Raymond (TV film)

TV seriály

2006 Odložené případy (TV seriál)
Debut (S03E13)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Dar (S01E11)
1988 Hemingway (TV seriál)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Stopařka (S02E13)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Vlak duchů (S01E01)
1984 Call to Glory (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
The Out-of-Towners (S01E07)
1980 From Here to Eternity (TV seriál)
1977 What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1969 Where the Heart Is (TV seriál)

Dokumentární

2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
2001 Acting 'Carrie'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace