foto

Daniel 'Cloud' Campos

  • nar. 6.5.1983 (36 let)
    Adel, Georgia, USA

Biografie

Poprvé se objevil po boku Madonny, tehdy známý jako Cloud. Pochází z Adelu v Georgii, ale kvůli neshodám s otcem se odstěhoval do Orlanda na Floridě. Byl členem Al Fuentes High Voltage Extreme Acrobatic Dance Team a Skills Methodz Troupe. Není to jen tanečník, ale snaží se i o dráhu herce a režiséra. Natočil krátký film HEAVEN AWAITS, který vyhrál cenu za nejlepší film, nejlepší audio, nejlepší střih a nejlepší horor na Filmerica Challenge v roce 2005. Daniel se objevil i ve videoklipech Pauliny Rubio, Rihanny nebo i Shakiry.

Skautka

Herecká filmografie

Filmy

2016 Shiny
2012 Today's the Day
2010 Let's Dance 3D
2005 Heaven Awaits

TV seriály

2010 The LXD: The Legion of Extraordinary Dancers (TV seriál)

Dokumentární

2009 Madonna: Celebration - The Video Collection (video kompilace)
2007 Live Earth (koncert)
2006 Madonna: The Confessions Tour (koncert)
2005 Live 8 (koncert)
Madonna: Bilance s tajemstvím

Hudební videoklipy

2012 Duquesne Whistle (hudební videoklip)
2009 Shakira - Did It Again (hudební videoklip)
2007 Madonna - Get Together (Version 2) (hudební videoklip)
2006 Madonna - Sorry (hudební videoklip)
Madonna: Jump (hudební videoklip)
2005 Madonna: Hung Up (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Shiny
2012 Today's the Day
2005 Heaven Awaits

Dokumentární

2011 Britney Spears Live: The Femme Fatale Tour (koncert)

Hudební videoklipy

2018 Panic! At The Disco - Say Amen (Saturday Night) (hudební videoklip)
2013 Paramore - Now (hudební videoklip)
Zedd feat. Hayley Williams - Stay the Night (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Shiny
2012 Today's the Day

Producentská filmografie

Filmy

2016 Shiny

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Shiny

Host

TV pořady

2011 KARtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce