foto

Scott Bairstow

  • nar. 23.4.1970 (49 let)
    Steinbach, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Android: Apokalypsa (TV film)
2003 Mrtví pouště
2002 Lhostejnost
Smrt pod hladinou
Tajemství nesmrtelných
2001 Vždy věrný (TV film)
1999 Delivered
Krutá říše (TV film)
Žít (TV film)
1998 Dva za Texas (TV film)
1997 Americká divočina
Black Circle Boys
The Postman - Posel budoucnosti
Únos profesora Griffina (TV film)
1994 Bílý tesák 2
1993 There Was a Little Boy (TV film)

TV seriály

2002 Breaking News (TV seriál)
2001 Wolf Lake (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
1998 Significant Others (TV seriál)
1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Čaroděj (S01E18)
1976 Let's Go (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2004 Inside 'Harsh Realm'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace